Spoko, aż jestem zdumiony, ze tak dużo osób nie opuściło tematu no i dzieki za te browce :lol:
1.Podajemy swój nick-jeśli bedzie taka potrzeba.
2.Tak jak napisałem rabat obowiązuje na wszystkie części (nawet do opla :szeroki_usmiech )
Czekamy na pierwszy zakup, jakby co nie poszło u was do mnie na priw będziemy załatwiać.
Skoda Octavia I-2000r. - 1,9TDI AHF 110KM
Alfa Romeo 145 - 1.6 boxer - only noPB
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
No chyba jest zrozumiałe że z rabatu mogą korzystać wszyscy. Im więcej osób będzie z niego korzystać,tym większa zniżka się zrobi.
Jakby to był przywilej dla członków OCP,to pewnie temat pojawił by się na oddzielnym(klubowym) podforum.
Witam .
No to pierwsze zakupy zrobione :lol:
Wszystko ładnie i bez problemów, z rabacikiem wychodzi taniej niż na alledrogo , a do tego wszystko mieli na miejscu.
Jeszcze raz wielkie dzięki i masz u mnie
pozdro
krzyzie
P.S. Płatność spokojnie można zrobić kartą płatniczą, nie tylko gotówką.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny :mrgreen:
ja jeszcze nic w IC nie kupiłem, ale robiłem rozeznanie cenowe i jest dobrze. coś mi się zdaje, że dla kolegi s1 trzeba zrobić zrzutę i całą kratę browców + parę kg wurstu na grilla zafundować. po tych zniżkach chyba stać nas na taki gest ?
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Dzisiaj byłem zapytać w Intercarsie w Koninie i mamy 10% zniżki mi powiedzieli.
Witam.
Nie wiem jak w Koninie ale dzisiaj płaciłem za towar w InterCars w Poznaniu i dostałem 25% rabatu na klocki Ferodo oraz 35% na tarcze Brembo.
Wystarczyło, że podałem nr klienta o nic więcej mnie nie pytali. Na pewno zrobię tam jeszcze sporo zakupów przy takim rabacie. A do tego wszystko mieli na miejscu.
pozdro
krzyzie
Dzisiaj byłem zapytać w Intercarsie w Koninie i mamy 10% zniżki mi powiedzieli.
Nie ma takiej opcji żeby było 10% jest od 25 do 35 tak jak napisał kolega trzeba ich przycisnąć i ewentualnie poprosić kierownika, a z resztą pytając o rabat wiele nie załatwisz zapytaj o konkretną część a potem rabat :P
Zamieszczone przez Tony065
ja jeszcze nic w IC nie kupiłem, ale robiłem rozeznanie cenowe i jest dobrze. coś mi się zdaje, że dla kolegi s1 trzeba zrobić zrzutę i całą kratę browców + parę kg wurstu na grilla zafundować. po tych zniżkach chyba stać nas na taki gest ?
I tu sie kolego nieskromnie zgodzę :lol: heh a tak na serio możemy jakies grila wykonać idzie sezon, może się gdzieś zgadamy??
Pozdrawiam was fajnie że to wyszło
no właśnie, może by tak wpisywać tu jakie ceny dostaliśmy na różne części. będzie można porównać na szybko z innymi źródłami, a sądzę, że klubowicze będą robić samodzielnie sporo zakupów. ja nie kupię nic więcej w sklepach w miejscu zamieszkania, bo koszty wychodzą te same.
Black Pearl, Elegance & RS LOOK
@ by Tune-up Gdańsk
TDI VP++ i jeszcze rośnie
Antek
Komentarz